Innehåll

Digitala strategi sätter grunden för struktur, disposition, tonalitet i texter och val av bilder. Dessa delar blir viktiga byggstenar för vad du vill förmedla i din digitala kommunikation, hur det ska stötta dina mål och bidra till hur dina kunder uppfattar dig som företag.

Innehåll

Digitala strategi sätter grunden för struktur, disposition, tonalitet i texter och val av bilder. Dessa delar blir viktiga byggstenar för vad du vill förmedla i din digitala kommunikation, hur det ska stötta dina mål och bidra till hur dina kunder uppfattar dig som företag.

Strategiskt innehåll

Med budskapsformulering i rätt tonläge och relevant innehåll i kanaler som når din målgrupp får du ett uttryck som särskiljer ditt företag. Vi kommunicerar ditt varumärke med trovärdighet och träffsäkerhet. Vi börjar med att lära känna er och verksamheten. Först när vi vet vilka ni är, kan rätt språk väljas som når era kunder.

Under en workshop får vi en bra bild av vilket innehåll som bör tas fram och utifrån detta kommer vi gärna med rekommendationer eller hjälper dig med ett helhetsansvar för ert digitala innehåll.

Vill du veta mer eller få offert? Fyll i formuläret eller mejla oss på info@silfverbergcreative.se så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bättre texter och SEO till er webbplats

Boka en tid med vår copywriter som får bekanta sig med er och verksamheten. Ni kommer sedan fram till vad som behöver göras och copywritern tar sedan fram en tidsuppskattning.

Tre paket efter ert behov.

1. SEO-copy av webbplatsens titlar, meta och huvudrubrik H1.
2. Nya texter från grunden.
3. Putsning av befintlig text.

1. SEO-copy av titlar, meta och huvudrubrik H1close

I detta paket ingår det viktigaste för att er webbplats ska vara mer än en snygg presentation. Här arbetar vi direkt i er WordPress webbplats panel och skriver rätt Titlar och Metabeskrivning, kontrollerar så att H1 rubrikerna är rätt och anpassar varje menys introtext så den matchar er titel och Metabeskrivning.

Detta är väldigt viktigt för att era ni ska hamna bättre i Googleresultatet när era besökare söker efter era tjänster.

Ingår:
 Sättning av bra Titlar, Metabeskrivning och H1 på webbplatsens menyer. Anpassning av introduktionstexterna så de matchar Titel och Metabeskrivning.

2. Nya texter från grundenclose

Ofta behövs en utomstående för att kunna se ert företag ur en kunds synvinkel. Oavsett om ni behöver texter till en ny webbplats eller om ni vill få nya texter till er befintliga hjälper vi till.
Vår copywriter gör en analys och intervju med er och skriver texter efter era önskemål.

Ingår: Analys och telefonintervju, textskrivning med fokus på intressanta rubriker. Skapande av rubriker för H1 som är viktigt för bra indexering på Google.

3. Putsning av befintlig textclose

Vår copywriter utgår från era befintliga texter på er webbplats. Eftersom Google söker igenom innehållet på en webbplats när någon gör en sökning är det viktigt att texterna är uppbyggda rätt och innehåller de fraser och ord som eftersöks. Här putsar vi upp era befintliga texter och ändrar dessa för att bli mer strukturerade och Google-vänliga.

Ingår: Putsning av befintlig text.

Ovanstående paket är efter hur stor webbplatsen i antal sidor och innehåll. Vi arbetar med offert efter genomgång och offerten är baserad på timmar som läggs ner.