Radioreklam och jinglar

Vi är omringade av ljud, konstant, dag som natt. Ljud är inget som vi kan välja bort och blunda för. På Silfverberg Creative älskar vi ljud!

Radioreklam och jinglar

Vi är omringade av ljud, konstant, dag som natt. Ljud är inget som vi kan välja bort och blunda för. På Silfverberg Creative älskar vi ljud!

Ljud och radio

Många ser film som en huvudsakligen visuell upplevelse, men ljudets betydelse är enorm. En dålig film kan många gånger räddas genom bra ljud, och en bra film kan lätt förstöras med dåligt ljud. Vi jobbar med den senaste tekniken på marknaden vilket ger oss många fördelar, men den stora styrkan ligger fortfarande i hantverket.

Vill du veta mer eller få en offert? Fyll i formuläret eller mejla oss på info@silfverbergcreative.se så återkommer vi inom 24 timmar.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så går det till

  1. Första kontakten. Här samlar vi in information om ert företaget. Detta för att kunna ta fram ett bra manus som stämmer in på er profil och attrahera er målgrupp. Förmodligen har ni redan idéer på vad ni vill ha med i radioreklamen. Då är det bra om ni förbereder er och tänker efter vad som kan vara bra för oss att veta om er.
  2. Därefter tar vi fram ett manusförslag utefter de stolpar och den information vi fått från er.
  3. När manuset är godkänt börjar vi producera ljudproduktionen. Vi spelar in med speaker, samt producerar bakgrundsmusik och ljudeffekter.
  4. När jingeln är färdig får ni lyssna på den och se så att den stämmer överens med era förväntningar.
  5. Om ni godkänner jingeln, skickar vi sedan över den till radiostationen där den kan börja sändas.