Webbplats

Vi vill bidra till en bättre digital värld där allt på webben är enklare, tydligare och skräddarsytt efter besökarens behov. Vi bygger webbplatser som stärker våra kunders digitala affär och fördjupar relationen med målgruppen. Därefter hjälper vi till med drift, förvaltning och optimering.

Webbplats

Vi vill bidra till en bättre digital värld där allt på webben är enklare, tydligare och skräddarsytt efter besökarens behov. Vi bygger webbplatser som stärker våra kunders digitala affär och fördjupar relationen med målgruppen. Därefter hjälper vi till med drift, förvaltning och optimering.

Nå fram med ert budskap

Er webbplats är det första era kunder möter. Vi ser till att deras första upplevelse blir så bra som möjligt för att de ska anlita just er! Vi bygger er webbplats i WordPress så den blir tilltalande, Googlevänlig och laddar snabbt.

Vi vill att ni ska få ut så mycket som möjligt av er nya webbplats. Vi ser därför till att design och layout är helt anpassat efter ert företag och profil. För att ni ska få så många kunder som möjligt ser vi till att webbplatsen är sökmotoroptimerad för att ni ska hamna högt i Googles sökresultat.

Få kostnadsfri offert

Detta får du som webbkund hos oss

  • Tilltalande design
  • Sökmotoroptimerad webbplats
  • Snabb och personlig support
  • Utbildning och enkel administration av din webbplats
  • Drift och löpande versionsuppdatering av webbplatsen

Enkelt att komma igång

Med en komplett webbplats kan du komma igång snabbt och fokusera på din verksamhet och du får en webbplats du kan växa i. Vi hjälper dig genom hela produktionen. För ni ska kunna fokusera på er verksamhet och kärnverksamhet, bistår vi med att hitta bilder och skriva texter. Ni kan luta er tillbaka och låta oss ta hand om ert företags webbplats.

Bättre affärer

Är er webbplats omodern, ej mobilanpassad och behöver ett ansiktslyft? Tillsammans med er tar vi fram en struktur, design och användarupplevelse som skapar affärer. Oavsett om ni har en väl definierad grafisk profil eller inte hjälper vi er att skapa en webbplats som speglar ert företag. På Silfverberg Creative Webbyrå brinner vi för snygg och tilltalande design och hjälper dig mer än gärna!

Så går det till när vi utvecklar er webbplats

1. Uppstartsmöteclose

Webbplatsens produktionsstart och lanseringsdatum bestäms innan produktionen startar tillsammans med er som kund. För att vi på bästa sätt ska kunna skapa en webbplats som uppfyller era krav och önskemål behöver vi ha ett uppstartsmöte tillsammans med er för att skapa rätt bild och krav på vad webbplatsen ska innehålla och spegla. Vi går igenom och planerar designkänsla, struktur, funktioner och innehåll.

Om ni inte redan har professionella bilder på er webbplats kan vi hjälpa er att ta fram bilder för ert behov.

2. Skisser och konceptförslagclose

Vi tar fram en design- och strukturskiss för webbplatsen där vi utgår från “mobile first-design”, vilket innebär att webbplatsen utvecklas för att se bra ut i dagens mest använda enheter – mobiler och surfplattor. I samband med detta gör vi en sitemap (sidkarta) för vilka menyer och undersidor som ska finnas med.

Vi vill ha med er i skapandet av design och struktur och skickar därför förslag till er löpande för feedback och slutgodkännande. När vi är överens och ni känner er nöjda påbörjar vi nästa del i produktionen.

3. Utveckling och testclose

Under utvecklingen skapar vi webbplatsen lokalt på våra servrar med WordPress.

Vi utvecklar er webbplats utifrån framtagen design- och struktur. I detta skede programmerar vi alla funktioner som ska finnas med. Vi lägger in texter och bilder på sina rätta platser och optimerar dem för webbpublicering.

När webbplatsen är färdigprogrammerad lägger vi upp den på en test-server så att ni kan göra en sista kontroll för att säkerställa att allting fungerar som det ska.

4. Publiceringclose

När ni slutgodkänt er sida för leverans publicerar vi den offentligt på er domän.